12.5. - Še malo naokrog

Tudi danes nisva preveč zgodaj vstala. Po zajtrku sva se odpravila še na en hrib v bližini Ripolla. Ta je najvišji, na vrhu njega pa je antena. Ker sva spet raziskovala, sva na vrh prišla malce opraskana, ker sva sem in tja rinila skozi takšno in drugačno šavje. Na vrhu sva odkrila ruševine precej velike stavbe, z ene jase pa je bil lep razgled na sever in jug, vzhod in zahod pa sta bila zastrta z goščavo. Za nazaj sva se odpravila po eni od označenih poti. Vodila je tudi čez jaso, s katere je bil odličen pogled na glavni del mesta.
Pogled na jug Katalonije.
Na severu so Pireneji, v katerih sva bila tudi midva.
Panoramski pogled na najin bivalni okoliš.
Še ena najina slikca.

Na poti domov sva se ustavila še v trgovini in nakupila nekaj malenkosti.
Skuhala sva si kosilo, potem pa sva malo počivala. Kasneje sva odšla na pijačo in wifi. Kot se je izkazalo, sva prišla ravno pravi čas. Na glavnem trgu je namreč DJ vrtel glasbo, otroci pa so se posipali z barvnimi prahovi. Midva sva se držala bolj ob strani in poslušala glasbo. Pa da ne bo kdo rekel, da sva partybrakerja, ampak če si moraš sam prat obleke,  se vprašaš, ali jih je vredno tako zapacati za tega nekaj malega zabave (ki je namenjena mlajšim). In sploh, zvečer bo še en žur. Skratka, veselo sva spremljala množico, vendar se je tudi ta kmalu razšla in midva sva se odpravila domov. Povečerjala sva, se umila, osnovala blog in še enkrat premlela načrte za naslednji dan, potem pa sva ob gledanju filmov počakal na uro, ko se je začel koncert.
Pisan zrak.
Ampak naju prva skupina ni preveč navdušila, saj niso imeli dobre glasbe. Zato sva se odpravila na sprehod po mestu in se vrnila, ko je začela igrati druga skupina. Bila je veliko boljša, zanimivo pa je bilo, da je eden od glasbenikov igral na prečno flavto. Česa takega še nisva slišala, ampak nama je bilo všeč. Odšla sva malo bolj zgodaj kot zadnjič, saj morava biti za naslednji dan spočita.
Večerno dogajanje.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

27.5. - Se dogaja

25.5. - Impossible puzzle

19.5. - Barcelona 1. dan