15.5. - Pukla guma

V nov dan sva se zbudila naspana, saj sva šla v nedeljo spat malo prej in ker so bile končane že vse žurke mestnega praznika. Po zajtrku sva kot po navadi odhitela na šiht z bicikli, vendar z eno posebnostjo. Namreč, ravno ko sva prispela do podjetja, je Tilnu na kolesu spuščala prednja guma. Tega nisva opazila, dokler se nisva hotela odpeljati na kosilo v mesto, zato sva se odpravila kar peš, to pa nama je vzelo kar nekaj dragocenega časa. Še dobro, da ima kebabar verjanto take away.

Danes nisva samo rezala in lepila papirja, ampak sva na nekaterih enostavnejših strojih izdelovala (obdelovala) dele za ogrodje vibratorskega podajalnika čajnih vrečk. Najprej sva aluminijaste profile odrezala na primerno dolžino, potem pa sva na rezkalnem stroju poravnala odrezani del.
V Fes-u je orodje vedno lepo pospravljeno!

Strojna žaga.

Matija rezka.


Ko sva končala z delom, sva s kolesi ob boku odšla domov, potem pa naravnost na servis koles, kjer so zamenjali gumo (šlauf), med tem pa sva midva odhitela v trgovino, kjer sva kar konkretno nakupila stvari za sledeči in prihodnji teden. Doma sva spisala blog in povečerjala, po večerji sva pa še ''na hitro'' odhitela do wifija v center objavit blog ter se malo pozanimala za najine načrte za čez vikend, ki pa jih tukaj še ne bova razkrila, ker boste sicer preveč vedeli. Skratka, najin ''hiter'' skok na wifi se je spremenil v let in tako sva se vrnila v stanovanje šele, ko je začelo zmanjkovati baterij in je pritisnil večerni/nočni hlad.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

27.5. - Se dogaja

25.5. - Impossible puzzle

19.5. - Barcelona 1. dan