17.5. - Rezkamo

Danes naju je na delo prišel pogledat Diego, glavni konstruktor čajnega stroja. Dodobra smo se pomenili, kaj so do sedaj že preizkusili, kaj se je pri tem pojavilo, kaj sva odkrila midva, kaj bi se še lahko storilo, kakšni materiali se lahko uporabijo itd. itn. Za ogrodje/stojalo podajalnika sva izdelala še dva kosa, potem pa sva se lotila izdelave enega enostavnejšega dela za ločevanje čajnih vrečk. Izdelala ga bova iz aluminija na ročnem rezkalnem stroju. Zaenkrat nama ge zelo dobro, inštrukcije za delo s strojem pa nama daje Ferran. Sicer ne govori preveč dobro angleško, ampak ravno dovolj, da se po strojniško razumemo.
Sestavljanje stojala za podajalnik.

Rezkanje.

Vremensko poročilo: dopoldne je vedno lepo sončno (to je takrat, ko sva midva na delu), popoldne (ko midva zaključiva z delom) pa se vedno zoblači. Ponoči pa se spet zjasni. Zelo nadležno.


Popoldne sva šla najprej v wifi bar objavit blog, nato pa sva delala načrte za vikend, dokler se pod oblačnim nebom ni toliko shladilo, da sva se odpravila domov. Skuhala sva večerjo, potem pa sva v Wordu zasnovala blog. Zvečer sva si na hitro pogledala še en del od Igre prestolov.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

27.5. - Se dogaja

25.5. - Impossible puzzle

19.5. - Barcelona 1. dan