9.5. - En teden zdoma

Kot vedno sva se najprej zbudila in pozajtrkovala. Danes je vredno omeniti, da je že ob osmih zjutraj svetilo sonce (po navadi se zbudiva v megli in se nato komaj ob desetih zjasni).

Potem sva se s kolesi odpravila na šiht, kjer je delo potekalo podobno kot vse dni prej, le dan se je malo bolj vlekel kot po navadi, saj enkrat pač zmanjka idej za čajne vrečke in takrat se začne ponavljanje (monotonost, ki se jo moramo strojniki pri načrtovanju konstrukcijskih procesov izogibati).

Ker sva bila po opravljenem delu kar malo utrujena, sva si doma privoščila kratko siesto, nato pa sva se odpravila v center mesta na wi-fi (ker najin še vedno ne dela tako, da bi se ga dalo koristno uporabiti).
Pogled na celotno mesto.
Ker rada veva, koko stojijo stvari, sva se odločila, da odhitiva na bližnji hrib, ki se nahaja severno od mesta in ima zelo lep razgled nanj. Odkrila sva tudi, da se na tem hribu nahaja veliko pašnikov. Hoje ni bilo ravno dosti, a sva ugotovila, da sva šla gor po ''tadolgi'' poti, za nazaj sva odkrila eno krajšo.


Ko sva prispela nazaj v stanovanje, sva skuhala špagete in pogledala film, nato pa sva se odpravila spat.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

27.5. - Se dogaja

25.5. - Impossible puzzle

19.5. - Barcelona 1. dan