30.5. - Predstavitev Slovenije

Matija se še vedno ni počutil dobro, zato je ostal doma. Tako sem Tilen sam pozajtrkoval in še zadnjič odkolesaril na delo. Naprej sem dokončal predstavitev, nato pa sva s koordinatorko Anno uredila vse potrebne dokumente o opravljanju prakse, brez katerih se v bistvu sploh ne smeva vrniti domov. Seveda pa sva dobila še podpise in žige za najine delavniške dnevnike. Po kosilu sem opravil še obvezno dolžnost, se pravi  predstavitev Slovenije. Lahko rečem, da je potekala gladko in da so bili kolegi nad njo večinoma navdušeni. Po predstavitvi smo se odpravili še v delavnico, kjer smo naredili še nekaj skupinskih fotografij. Ko je bil čas za odhod, sem se še zadnjič poslovil od kolegov, nato pa smo se z Eduardom in Anno s kombijem odpeljali do stanovanja, pred katerim je še vedno, priklenjeno na stojalo, stalo Matijevo kolo z uničenim menjalnikom. Naložili smo ga v kombi, s katerim so ga odpeljali nazaj v podjetje.

Še malo pa bo končano!


Predstavitev Slovenije.

Tilen, Anna in Carlos.

Matija je bil še vedno precej slab, zato sem se sam še zadnjič odpravil na sprehod po mestu in se spotoma ustavil še na večerji. Do večera je Matija nabral dovolj moči, da sva večinsko spakirala kufre. Preden sva se odpravila spat, smo si skupaj z najino francosko sostanovalko pogledali še en Star Wars.  Po koncu smo še poslovili, saj nisva imela namena vstati preveč zgodaj, kar je pomenilo, da smo se še zadnjič videli. Vsega lepega je pač enkrat konec.

Še zadnji obisk lokala.




Komentarji

  1. zdravo

    Ali potrebujete posojilo, osebno posojilo ali poslovno posojilo? Smo legitimni in akreditirani posojilodajalec z zelo nizko obrestno mero.

    Period izplačila 1-25 let.
    Najmanjši znesek posojila od 1000 do 100.000.000,00 EUR.
    2-odstotna letna obrestna mera.

    Za več informacij in obdelavo nam pišite prek

    E-pošta: accessloanfirm2030@gmail.com


    Z najboljšimi željami
    Gospod Scott
    Pišite nam na: accessloanfirm2030@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

27.5. - Se dogaja

25.5. - Impossible puzzle

26.5. - Rugby